Päivitä kodin lääkekaappi!

Kevään jälkeen kesän vapaampi olo ja elo tuntui virkistävältä.  Itse kukin melkein unohti tai ainakin halusi unohtaa rajoitukset, sillä sosiaalinen eristys ei tee hyvää ihmisen mielelle (eikä välttämättä ruumillekaan).  Nyt taas meidät on palautettu ruotuun, jopa tanakammin kuin keväällä.

Keväisin aina muistutellaan mökkeilijöitä ja matkailijoita lääkekaapin varustuksesta. Nyt on aika tarkistaa, että kodin lääkekaapista löytyy kuume/särkylääkettä ja muita tavallisia flunssan oireita lievittäviä lääkkeitä.  Jos sairastut flunssaan eli hienommin sanottuna ”ylähengitystieinfektioon”, nykyisessä tilanteessa tulisi pysytellä mahdollisimman tarkoin erossa muista.  Pyydä läheistä tai naapuria apuun, mikäli tarvitset kauppa- tai apteekkiasiointia.  Meillä suomalaisilla on liikaakin taottu ”minä pärjään itse”- asennetta. Yllättävän moni ihminen saa iloa voidessaan auttaa pienessäkin asiassa lähimmäistään.  Kokeile vaikka kerrankin pyytää ! Apteekkin voi myös soittaa etukäteen ja saada neuvoja sopivan lääkkeen valinnassa. Laitamme tilauksen valmiiksi ja sen voi itse tai joku muu noutaa kassalta.

Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme !


Lisätietoa Avainasiakkuudesta (tietosuojaseloste, sopimuspohja ja säännöt).

Tiedote avainasiakkaille:

Nyt saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista. Bonusta ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä. Samalla päättyy Avainasiakas-ostokertymä ja Bonus-alennus. Voit kuitenkin edelleen hyödyntää Avainasiakkuuttasi avainasiakastarjouksiin ja Avainasiakkaana saat edelleen ensimmäisten joukossa tietoa tarjouksista, apteekissa järjestettävistä tapahtumista ja ajankohtaisista asioista, jos olet antanut meille luvan niistä tiedottaa. Huomioithan myös, että S-Bonusta kertyy muös kaikista tarjoustuotteista.


Katso kaikki tarjoukset tästä »

Avaintarjoukset voimassa tämän kuun loppuun