Laadukkaita ihonhoitotuotteita

Valikoimaamme kuuluu lääkkeiden lisäksi mm. seuraavia laadukkaita ihonhoitotuotesarjoja.

 

vichy_logo

Ihosi terveydestä alkaa sen kauneus. Vichyn ihonhoitotuotteiden tehokkuus ja siedettävyys on todistettu lääkäreiden valvonnassa. Vichy tekee maailmanlaajuista ihon tutkimusta ja on sitoutunut ekologisen jalanjäljen pienentämiseen.

 

Logo-Louis-Widmer

Sarjaan kuuluu tuotteita mm.

  • Kasvojen puhdistukseen
  • Kasvojen hoitoon
  • Käsien hoitoon
  • Vartalon hoitoon
  • Remederm -hoitosarja kuivalle ja erittäin kuivalle iholle

Lisäksi sarjasta löytyy laadukkaat auringonsuojatuotteet sekä aikuisille että lapsille.

 

Logo_ACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

ACO:n ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Ihonhoidossa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka on kehitetty juuri omalle ihotyypille. Cliniderm-sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.

 

Logo_Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.